page_banner

Вести

Историја на Бејин пакување

Kazuo Beyin Paper and Plastic Packing Co., Ltd (кратко име: Beyin Packing) е основана во 1998 година и именувана како Xiongxian Shuangli Plastic Co., Ltd, која главно произведува кеси за пазарење, торби за маици, кеси за ѓубре итн.Времето лета, флексибилните кеси стануваат сè попопуларни, ја користиме шансата да го развиеме нашиот пазар за ламинирани пакувања.Потоа ја увезовме првата производна линија и ја основавме Beijing Shuangli Shuoda Plastic Co., Ltd. По долгогодишни експерименти и обиди, собравме богато искуство и станавме водечка компанија во оваа поднесена и основана Xiongxian Juren Paper and Plastic Packing Co., Ltd. (познат како Јурен Пакинг).

Историја на Бејин пакување

Со основањето на Juren Packing, нашата компанија влезе во фаза на брз развој, додека домашниот пазар не можеше повеќе да не задоволи, потоа го формиравме нашиот меѓународен оддел за тргување и регистриравме Hebei Ruika Import and Export Trading Co., Ltd за да се прошири нашиот светски пазар.Учествувавме на многу различни домашни и во странство изложби, како што се саемот во Кантон, Чајнаплас, Саемот во Јужна Африка, Саемот во Вегас, Саемот за пакување во Парма, итн. одобрување.Мислевме дека ќе остане уште неколку години во таа ситуација пред да влеземе во следниот чекор, додека вие мора да се менувате кога нема избор.Кина ја постави новата област Ксионган во 1st април, 2017 година, каде што се наоѓа нашата фабрика во.Да се ​​биде или не, тоа е прашање.Размислувавме дали да ја распуштиме фабриката да биде цела трговска компанија или да ја преселиме фабриката во друга провинција.По денови на размислување и истражување на различни места, решивме да ја изградиме нашата нова фабрика Kazuo Beyin Paper and Plastic Packing Co., Ltd во провинцијата Лиаонинг, прекрасно место со поширок простор и подобра политика во 2017 година. Во новата фабрика, која покриваше површина од 36000 метри квадратни, имаме 5 нови модерни работилници, повеќе од 50 производни линии, напредни машини за печатење, ламинирање и сечење.Со голема гордост можеме да кажеме дека преживеавме и се развивме на подобар начин од порано.

Сега, ние ја поседуваме нашата фабрика, одделот за продажба, одделот за истражување и развој, оддел за дизајн, оддел за услуги итн., со повеќе од 200 луѓе, а нашата цел се промени од заработување пари во создавање подобар живот за нашиот персонал, обезбедување подобра услуга за нашите клиенти и направи нешто подобро за општеството.Мислиме дека можеме да успееме и никогаш нема да заборавиме да се вратиме од каде што стигнавме.

Го поздравуваме вашето придружување, без разлика дали сте наш вработен, агент, колега, клиент итн. Не двоумете се, заедно ќе направиме подобра иднина!


Време на објавување: 14 јули 2022 година